بیوگرافی سارا باقری THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

بیوگرافی سارا باقری Things To Know Before You Buy

بیوگرافی سارا باقری Things To Know Before You Buy

Blog Article

تصاویر؛ سفر به عصر قاجار؛ از زنان ساحل مازندران تا عکس یادگاری ۱۷ درویش

در این سریال او عاشق پسری به نام پیمان می باشد. سارا که در نقش مائده ظاهر می شود یک دختر دانشجو است که در مسیر زندگی با اتفاقی رو به رو می شود که پیش از این تجربه آن را نداشته است و این موضوع با تغییراتی در زندگی او همراه است.

پس از موفقیت در تئاتر، باقری به تلویزیون راه یافت و در سریال‌های شبکه استانی گیلان ایفای نقش کرد. از جمله آثار تلویزیونی قابل‌توجه وی می‌توان به سریال‌هایی مانند نیمه پنهان ماه، عطر ترنج، آپارتمان‌نشین‌ها، ماجراهای فامیلی، گل دره و ماه‌نشین اشاره کرد که با استقبال خوب مخاطبان مواجه شدند.

نظر و دیدگاه شما در مورد سارا باقری چیست؟ لطفاً نظرات و پیشنهادهای خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک گذارید.

شهرت خانم سارا باقری برای بازی در سریال افرا به کارگردانی بهرنگ توفیقی می‌باشد او در این سریال نقش مائده را بر عهده داشت که به شهرت او در بین مردم کمک زیادی کرد.

همچنین ببینید: بازیگر نقش پیمان در سریال افرا کیست؟ + بیوگرافی و سوابق هنری و اینستاگرام

سارا جان اميدوارم هرچه زودتر در عرصه ي سينما پا بزاري و رشد كني فقط اينو بدون كه هرجايي باشي چه تلوزيون و سينما عالي هستي برو به جلو با ارزوي موفقيت براي تو

این سریال به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی مشترک محمد کامبیز دارابی و مجید مولایی است که برای پخش در شبکه اول سیما آماده می شود.

مدیوم تلویزیون برایم جذاب است به این خاطر که مخاطب زیادی از هر قشری دارد اما از سویی خیلی نگاهم به سینما است و منتظرم در این عرصه هم تجربه کسب کنم

سارا باقری، زاده‌ی دیار سرسبز گیلان در سال ۱۳۷۴، بازیگری خوش‌آتیه است که در عرصه سینما و تلویزیون ایران می‌درخشد. او که فارغ التحصیل رشته کارگردانی می‌باشد، از سن ۶ سالگی با دنیای هنر و نمایش پیوند خورد و مسیر پرفراز و نشیب خود را از رادیو آغاز کرد.

شبیه افریته ای من نمیدونم به کجای توی بی ریخت میگن خوشگل

آموزش حذف کلیک کنید اکانت اینستاگرام: راهنمای کامل حذف موقت و دائم

ببینید؛ کریستیانو رونالدو بهترین گل دوران حرفه ایش را انتخاب کرد

جایزه بازیگری اول زن جشنواره فجر برای رادیو و تئاتر در سال ۸۲

Report this page